ProReno ook bij Meerlive 2014

Kennismaken of een vrijblijvende offerte voor
een klus of verbouwing aanvragen?​

Meerlive 2014

HOOFDDORP – Meerlive viert dit jaar een feestje. Want het grote, meerdaags en gratis muziekfeest wordt dit jaar al weer voor de 15e keer georganiseerd. Het muziekfeest is op het Aprisco/Van der Zeeterrein op de hoek van de Nieuweweg en Kruisweg. De data zijn 28 t/m 31 augustus. Geopend wordt met een spetterend optreden van Waylon, afgesloten wordt met de inmiddels vermaarde Amsterdamse middag. Meerlive 2014 flyer

van 20.00 tot 00.30 uurWij openen met een spectaculair live-concert van Waylon. Coverband Hashtag zal voor de muzikale invulling zorgen. Daarnaast zijn wij nog bezigmeteen aantal andere artiesten.
van 20.00 tot 01.00 uurNiemand minder dan Di-Rect zal een live-concert verzorgen tijdens MeerLive! Na het succes van afgelopen jaar zal ook HeavyLight het podium wederom laten ontploffen. Ook onze vaste TOF! Partyband zal 15 jaar MeerLive de revue laten passeren door het dak eraf te laten gaan.
van 20.00 tot 01.00 uurEen van de beste bands van Nederland: Hot Town gaat eindelijk de zaterdagavond van MeerLive op zijn kop zetten. Een show om niet te missen. Het label van Done Deal zal met een scala van artiesten komen: van hiphop tot breakbeat. De liveshow van Hardsoul Live zal met de gebroeders van Bueren (DJ Roog en Greg van Bueren) de avond compleet maken met vocalisten, een saxofoniste en Glenn Helder achter de drums.
van 13.00 tot 19.00 uurDe gezelligste middag van Nederland. De Amsterdamse middag met wederom een geweldige line-up: zo openen wij met een live-concert van Drukwerk! De volgende artiesten zullen het levenslied vertolken, o.a. Kevin, Jaime van Dijk, Denny Braaf, Sasja Brouwers, Lesley Williams, Armand Fuchs, Quincy en uiteraard als vaste afsluiter Wolter Kroes!